Disclaimer

<< terug naar Home

1. Het volgende wordt verstaan onder:
◾deze website: http://www.onlinefilmpakket.net
◾de eigenaar: de eigenaar van deze website
◾de bezoeker: de bezoeker van deze website

2. Deze disclaimer is van toepassing op de gehele website. Door de website te gebruiken en te bezoeken stemt de bezoeker in met deze disclaimer.

3. De eigenaar draagt zorg voor een zo correcte en informatieve inhoud van de website. Hij is echter niet aansprakelijk voor eventuele onjuiste informatie die op deze website getoond wordt en behoudt zich het recht voor informatie op elk moment te kunnen aanpassen. Er kunnen geen enkele rechten ontleend worden aan de informatie die op deze website vermeld staat.

4. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de eigenaar de inhoud van deze website te kopiëren of te veelvoudigen. Om inhoud van deze website te kopiëren dient eerst toestemming aangevraagd te worden van de eigenaar. Als u toch zonder toestemming inhoud van deze website kopieert dan wel verveelvoudigd, zullen wij gerechtelijke stappen ondernemen. Kosten die hieruit voortvloeien komen op rekening van de overtreder.

5. Onlinefilmpakket.net biedt toegang tot externe videobronnen middels streaming video technologie. Wij hosten zelf geen video bestanden op eigen of andere servers en zijn op geen enkele manier verantwoordelijke voor de inhoud of het functioneren van de met de software toegankelijke streams. Tevens zijn wij geenszins verbonden met externe partijen die via de geleverde software toegankelijk worden gesteld.

6. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites die naar ons linken en eventuele schade die voortvloeit uit gebruik van dergelijke websites.

7. Streamen is legaal. Echter wij zijn niet verantwoordelijk voor de gevolgen van verandering in wetgeving met betrekking tot het streamen van films, series, muziek of documentaires.

Het team van www.onlinefilmpakket.net behoudt zich alle rechten voor